info@urbanstartupproject.com
KvK-nummer: 68142536
BTW-nummer: NL857318998
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
© Urban Startup Project 2017

Voor ambitie en visie

Urban Startup Project “USP” selecteert en investeert in Startups. Wij zijn er voor ambitieuze (aankomende) entrepreneurs die met een eigen visie het schijnbaar onmogelijke willen waarmaken, die disruptief zijn en bestaande modellen eigenwijs ter discussie stellen. Startups die open staan voor een veeleisend en intensief programma binnen een sterk ecosysteem van startups, mentoren, coaches, corporates en kennisinstellingen. Die in zeer korte tijd met enorme passie het maximale uit zichzelf, het team en het idee willen halen.  Samen met jou en je team valideren wij in korte tijd jouw concept en werken we toe naar een minimum viable product.

Voor jou

Heb jij passie voor je idee of je startende onderneming? Urban Startup is op zoek naar jou. Professioneel ondernemen op basis van kennis, ervaring en wetenschappelijke data vergroot je kansen op succes substantieel en doorslaggevend.

 

Voor Nederland

In Nederland vormt het MKB de grootste banenpool. De Startups is daarin de snelst groeiende banengenerator. Niet voor niets. Tijden veranderen en markten worden opnieuw verdeeld. Startups voelen niet alleen de markt aan maar kunnen snel reageren en snel groeien. Voor Nederland en de wereld is de startup de toekomst.

Please reload