info@urbanstartupproject.com
KvK-nummer: 68142536
BTW-nummer: NL857318998
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
© Urban Startup Project 2017

Investeer in startups van Urban Startup Project

Investeer in succesvolle startups

Urban Startup Project selecteert startups zorgvuldig en ondersteunt de startup met een intensief programma voor een periode van 1 jaar. Startups die worden toegelaten tot het center krijgen onderdak, een educatie programma en begeleiding op alle terreinen van ondernemerschap. In dat jaar begeleiden wij de startup door de ‘Valley of Death’ en reduceren hiermee het risico voor vervolginvesteringen aanzienlijk.

De mogelijkheid een jaar kennis te maken met een startup

Voor angel investeerders, venture capital, private investeerders die een eerst rij plaats willen hebben om zo intensief kennis te maken met de geselecteerde startups!

Flexibele investeringsmogelijkheden in onze startups

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor onze investeerders om te investeren in onze startups. Als investeerder kan je een individuele startup selecteren, een mandje van startups, of in ons totale bestand van startups. Meer weten hoe, neem contact met ons op.

Investeerder en mentor tegelijkertijd

Elke investeerder kan binnen Urban Startup Project accelerator centra kennismaken met startups maar ook een startup ondersteunen, begeleiden of adviseren. Daardoor krijgt je de mogelijkheid nog intensiever kennis te maken, voordat je investeert in een startup.