info@urbanstartupproject.com
KvK-nummer: 68142536
BTW-nummer: NL857318998
 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • YouTube Social Icon
© Urban Startup Project 2017

We zoeken ondernemers!

Ondernemers helpen ondernemers. Startups hebben het meeste profijt van begeleiding en hulp door ervaren ondernemers. Urban Startup Project selecteert mentoren en leidt mentoren op. 

Startups hebben jouw hulp nodig!

De geselecteerde startups hebben hulp nodig bij het implementeren van hetgeen aan instrumenten is aangereikt in het opleidingsprogramma van Urban Startup Project. Jij kunt daarbij een doorslaggevende rol spelen! 

Mentoren profiteren mee van de waardeontwikkeling

Mentoren profiteren mee van de waardeontwikkeling van alle startups van Urban Startup. Door jouw begeleiding vermeerderen de startups immers in waarde! Wij vergoeden jouw werkzaamheden en zijn daarin flexibel: wij vergoeden per uur, of je kan mede-investeren in de startup. Wil je weten hoe? Wij leggen het je graag uit

Wordt onderdeel van het ecosysteem

Binnen het ecosysteem van Urban Startup Project kom je andere mentoren tegen. Maar ook experts op allerlei terreinen, investeerders, sponsoren en natuurlijk startups. Ook voor jezelf is dit zeer waardevol!

Hoe werkt ons mentoren programma

Niet iedereen kan mentor bij ons worden

Urban Startup Project investeert intensief in haar mentoren programma. Tegenwoordig is het erg in trek om mentor te zijn voor een startup. Dat is mooi, er is momenteel veel aanbod van mentoren. Des te belangrijker dat we goed kijken wat de toegevoegde waarde van een mentor is voor een startup!

Criteria voor onze mentoren

Vanuit onze missie om de startup zo optimaal mogelijk te ondersteunen in zijn groei, selecteren wij onze mentoren nauwkeurig. In onze selectie beoordelen we elke mentor op criteria zoals:

 • Wat is de ondernemersachtergrond van de mentor?

 • Hoeveel startups heeft de mentor begeleid?

 • In welke fase heeft de mentor de startup ondersteund, Welke methodes gebruikt de mentor bij de ondersteuning?

 • Inzicht in het netwerk van de mentor en welke relevante gebieden zij voor de startup toegevoegde waarde kunnen bieden.

 • Heeft de mentor een referentie die benaderd kan worden?

 

Meerdere mentoren per startup

Ook weten wij dat niet elke mentor geschikt is voor iedere fase. In ons programma van 1 jaar zetten wij per startup minimaal 2 mentoren in. Bijvoorbeeld een mentor die de fase tot en met de Minimal Viable Product begeleidt en een mentor die de startup succesvol door de “Valley of Death” probeert heen te loodsen.

 

Wij schaven onze mentoren continue bij

Onze mentoren bieden wij programma’s en workshops aan. Dit om te zorgen dat mentoren on par blijven met de nieuwste ontwikkelingen en daarmee de startups optimaal kunnen begeleiden.

 

Vanwege de intensieve verbondenheid die wij verlangen van onze mentoren belonen wij onze mentoren voor de geleverde diensten. Wil je meer weten over hoe we dat doen?