info@urbanstartupproject.com
KvK-nummer: 68142536
BTW-nummer: NL857318998
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
© Urban Startup Project 2017
Voor startups
Je loopt al een tijd met een idee rond, je hebt de markt grondig verkend en wil de stap zetten:
 
het begin van jouw eigen bedrijf, je eigen startup. Dan begint de reis en in korte tijd moet er heel veel worden geregeld.
Meld je aan bij Urban Startup en we helpen je met de eerste stappen!
The Urban Startup Way
Wij geven jouw onderneming huisvesting. Hiervoor vragen wij geen geld. Huisvesting bevat niet alleen een bureau en een netwerkverbinding, maar ook basis startup-levensbehoeften (koffie, cold drinks, reguliere pizza’s), vergaderzalen en samenzijn met andere startups uit jouw regio.
Met behulp van jouw team, je toegewezen mentor maar ook met ons Urban Startup program LAB™ ontwikkelen we gezamenlijk je Business Canvas Model. Deze testen en valideren we tot die perfect is.
In het begin van elke onderneming is de behoefte aan kapitaal groot. Wij helpen je hierbij. Wij hebben ervaring met zeer veel verschillende financieringsvormen (venture capital, crowdfunding, angel investment etc.), hebben door onze jarenlange ervaring toegang tot een rijke investors-community en bereiden je intensief voor op pitch gesprekken.
Onder een dak met andere startups geeft uiteraard vele voordelen: je hoeft niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden en je hebt steun aan elkaar. Bovendien door kruisbestuivingen ontstaan weer nieuwe ideeën en kansen!
Een startup wordt begeleid door een ervaren ondernemer als mentor. Een mentor die bij je past. Iemand die de valkuilen van het ondernemen kent, iemand die je vooruit kan helpen in de meerdere groeifases van jouw onderneming.
Wij werkten met een gedegen en uniek opleidingsprogramma, ontwikkeld door gerenommeerde experts. Modern, onder andere via e-learning, bieden we je inzicht in hedendaagse technieken en tools.
Urban Startup Project biedt startups de mogelijkheid voor een beperkte pre-funding. Er hoeft op dat moment nog geen omzet te zijn. Door middel van een uniek verrekensysteem zijn wij tevens in staat het broodnodige ecosysteem rondom een startup van experts, leveranciers en mentoren te ontwikkelen en financieel te belonen.
Wij ondersteunen een startup tot 1 jaar. Niet alleen in de fase waarin je jouw Business Canvas Model ontwikkelt, maar ook vervolgfasen waaronder de belangrijke Valley-of-Death fase, waar een groot deel van de startups strand.
Vanuit een stevige verankering in een lokaal ecosysteem rondom een startup heeft de startup direct toegang tot ondernemers, geselecteerde en ervaren mentoren. Hierdoor verhogen wij voor de startup zijn kansen aanmerkelijk.

Aanmeldingscriteria

  • Voor ondernemingen jonger dan 2 jaar, of die nog moeten worden opgericht

  • De potentie en de drive hebben om uit te groeien tot een succesvol bedrijf

  • Een innovatief productidee, business model canvas, of business plan hebben

 

Meld je nu aan in je eigen regio! Kies voor Rotterdam of Den Bosch. Niet bij jou in de buurt? Meld je toch aan. We starten binnenkort ook in jouw regio.

 

 

 

Na jouw aanmelding neemt de accelerator manager contact met je op om de vervolgstappen met je te bespreken.