info@urbanstartupproject.com
KvK-nummer: 68142536
BTW-nummer: NL857318998
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
© Urban Startup Project 2017

Een groep van lokale startup accelerator centers

 

Wij zijn een groep van accelerator centers actief in Rotterdam, en Den Bosch. Wij helpen startups versneld te groeien naar volwassenheid door een sterk ontwikkeld lokaal ecosysteem rondom de startup in combinatie met centrale programma’s als Lean Startup Methode, Urban Startup program LAB™ en pre-funding.

Wij geloven in startups!

 

Urban Startup Project is ontstaan vanuit zeer ervaren ondernemers die startups een warm hart toedragen. Wij zijn, na zelf startup te zijn geweest, al vele jaren actief in het begeleiden van startups en scale-ups. Regelmatig participeren en ondersteunen wij veelbelovende startups. Het is niet alleen het plezier wat ons drijft maar vooral de creativiteit en uitdagingen van het ontwikkelen van jonge bedrijven.

Onze aanpak

 

Door jonge ondernemingen intensief maar vooral langdurig te begeleiden in combinatie met het creëren van een solide lokaal ecosysteem hebben startups en scale-ups een grotere kans van slagen. Door een ondernemende aanpak vanuit een lokaal ecosysteem krijgt de startup direct toegang tot ondernemers, geselecteerde en ervaren mentoren, experts en potentiële klanten in de directe omgeving. Hiervan profiteert niet alleen de startup maar ook de lokale economie. Dus ondernemen anno 2018!

Onze doelstelling!

 

Wij denken groot. Ons netwerk reikt tot ver over onze landsgrenzen. Wij zijn hét  platform voor “urban-based” acceleratie van jonge bedrijven.